Brodeeraus on menetelmä, jonka avulla haluttu teksti tai logo kirjaillaan eli neulotaan teollisuusompelimossa suoraan tuotteeseen. Merkinnän hyvä laatu ja tiheys on saavutettavissa vain huippuluokkaisilla brodeerauskoneilla ja alan ammattilaisten käyttämien suunnitteluohjelmien avulla. Brodeeraamalla saadaan ainutlaatuinen logomerkkaus vaatteisiin. Brodeeraattu logo on korkealaatuinen ja näyttää hyvältä useammankin pesun jälkeen. Brodeerauksemme kestää 95°C teollisuuspesun.

Brodeeraus sopii useimpiin tekstiileihin

Brodeerausta voidaan käyttää monentyyppisiin vaatteisiin, lakkeihin ja hattuihin. On kuitenkin joitain tekstiilejä, joihin brodeeraus sopii erityisen hyvin, kuten fleecet, neuleet, takit ja laukut.

Hinnaltaan brodeeraus on merkintöjen kalliimmasta päästä, mutta toisinaan se on vain paras vaihtoehto. Jotkut valitsevat brodeerauksen myös työvaatteisiin sen pesukestävyyden vuoksi. Brodeeraus kestää kovaa pesua ja pitää muotonsa ja värinsä myös monen pesun jälkeen.

Brodeerauksen edut

Brodeerauksen etuja ovat laatu ja kestävyys sekä ainutlaatuinen ulkonäkö. Brodeeraus näyttää paremmalta kuin painatus tai siirtokuva esim. fleecessä, neuleissa sekä joissakin takeissa.

Brodeeramksemme tehdään vahvalla 100% polyesterilangalla, joka kestää kloori- ja 95°C asteista pesua. Meillä tehty brodeeraus kestää samaa pesua, kuin mitä tekstiili mukaan lukien teollisuuspesua, jossa vaatteita pestään erittäin korkeilla lämpötiloilla.

Työn suunnittelu

Logon koko ja sen yksityiskohtien määrä sekä sijoitus tekstiiliin pitää ottaa huomioon merkintää suunnitellessa. Pienet yksityiskohdat saattavat olla heikosti toteuttavissa. Tuotteesta riippuen on mietittävä mihin logo voidaan sijoittaa. Saumojen, taskujen ja vetoketjujen yli ei voi brodeerata.

Logon suurin värimäärä on 15 ja valittavana on yli 300 eriväristä lankaa. Pidämme brodeerausohjelmat tallessa, eli maksat ohjelman tekokustannukset vain kun tilaat ensimmäisen kerran. Jatkossa maksat samasta logosta vain itse brodeeraustyön hinnan.