Brodeerauksella saadaan tehtyä yrityksesi vaatetukselle ainutlaatuinen ulkonäkö.

Laatua ja kestävyyttä

Brodeeraustekniikalla logo tai teksti ommellaan tuotteeseen polyesterilangalla, joka ei  kutistu eikä sen värit haalistu. Brodeerausta käytetään takeissa, lippalakeissa, pyyhkeissä, repuissa jne. Sitä voi käyttää kaikissa tekstiileissä niin halutessaan, mutta toisinaan painatus on toteutukseltaan parempi vaihtoehto. Koska brodeeraus neulotaan tuotteen läpi, niin se on myös ns. nurjalla puolella. Sen vuoksi sitä ei koskaan suositella käytettäväksi ihoa vasten tulevissa tuotteissa, kuten urheilupaidoissa.

Brodeerausta voidaan käyttää monentyyppisiin vaatteisiin, kuten; pipot, lippikset, hupparit, pike-paidat ja pyyhkeet. Joihinkin tekstiileihin brodeeraus sopii erityisen hyvin kuten; fleecet, takit ja laukut.

Meillä tehdyssä brodeerauksessa käytetään vahvaa 100 % polyesterilangaa, joka kestää klooripesun sekä 95°C asteisen teollisuuspesun ja säilyttää muotonsa ja värinsä myös monen pesun jälkeen.

Logon koko ja sen yksityiskohtien määrä sekä sijoitus tekstiiliin pitää ottaa huomioon merkintää suunnitellessa. Hyvin pienet yksityiskohdat kannattaa jättää pois. Tuotteesta riippuen on mietittävä mihin kohtaan tuotetta logo voidaan sijoittaa, koska saumojen, taskujen ja vetoketjujen yli ei voi brodeerata. Logoon saa jopa 15 eri väriä.

Brodeeraus näyttää hyvältä myös esim. fleece-takissa, neuleissa sekä untuvatakeissa, joihin painatus ei välttämättä ole paras valinta.

Takaisin
brodeerauskone

Brodeeraamalla voidaan toteuttaa näyttäviä ja elegantteja merkkauksia.

Kauppaan

Kudotut merkit

Kudotut merkit ovat upea, erilainen tapa brändätä tekstiilejä. Merkkejä voidaan valmistaa erittäin pienillä yksityiskohdilla ja korkealla graafisella tarkkuudella. Merkit ovat näyttäviä ja niillä saadaan esille erittäin pieniä yksityiskohtia, mm. luettavaa tekstiä vain millimetrin korkuisena. Merkit voidaan valmistaa missä tahansa muodossa ja koossa ja niitä käytetään yleisesti vaatetusteollisuudessa.

Kudottuja merkkejä voi käyttää monentyyppisiin tekstiileihin. Useimmiten merkkejä käytetään kaulus- ja pikeepaidoissa, pipoissa ja neuleissa sekä arvokkaammissa tekstiileissä. Lisäksi kudottuja merkkejä voi käyttää esim. ommeltavina niskalappuina, saumamerkkeinä tai koristeena eri paikoissa.

Normaalisti merkkien taustalle laitetaan liima, jolloin ne voidaan prässätä tekstiiliin kiinni. Mikäli merkki halutaan ommella tilaajan toimesta itse kiinni, niin merkit tehdään teippitaustalla.

Kudotut merkkimme ovat erittäin korkealaatuisia ja vähimmäistilaus on vain 100 kappaletta.

2002

Tehokasta ja edullista markkinointia

2002

2002