Tuotteiden merkintä

Yrityskuvaa voidaan luoda monilla eri tavoilla. Tehokkaimpia keinoja ovat yhtenäinen vaatetus ja markkinointiin käytettävät tuotteet sekä liikelahjat.

Yrityksen nimi ja logo ovat tärkeä osa yrityskuvaa. Ne voivat olla esillä vain hyvälaatuisissa tuotteissa ja laadukkaasti toteutetulla merkinnällä. Oikean laatuinen merkintämenetelmä ja graafikoiden valmistamat aineistot, sekä nykyaikaiset koneet takaavat laadun.

Näin yrityskuvanne pysyy korkeana.

Painatus

Silkkipainatus on menetelmä, jonka käyttäminen sopii parhaiten sileäpintaisiin tuotteisiin. Lähes kaikissa vaatteissa voidaan käyttää silkkipainatusta ja useissa markkinointituotteissa ja liikelahjoissa.

Myös tuotteiden täytyy sopia painettaviksi, joten teemme painatuksia ainoastaan meidän kautta tilattuihin tuotteisiin. Näin tiedämme tuotteiden ja painatuksen olevan laadukkaita ja kestäviä.

Vain hyvälaatuinen painettavaksi tarkoitettu tuote kestää painatuksen tuotteelle aiheuttaman rasituksen ja kuivatusuunin satojen asteiden kuumuuden.

Lue lisää painatuksesta

Yksilöintimenetelmiä on useisiin tarkoituksiin

Käyttötarkoituksesta ja lopputuloksen visuaalisesta asusta riippuen voidaan käyttää moni menetelmiä. Yleisimmät ovat silkkipainatus ja brodeeraus. Lisäksi on mahdollista käyttää lämpösiirtokuvaa, lasermerkkausta ja kudottuja merkkejä.

Lämpösiirtokuvia on serigraafisia ja digitaalisia, joita käytetään eri käyttötarkoituksiin. Serigraafinen lämpösiirtokuva valmistetaan perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Digitaalinen lämpösiirtokuva tehdään erikoistulostimella, joka tulostaa logon, tekstin tai kuvan kalvolle.

Lasermerkkauksessa logo polttokaiverretaan lasersäteen avulla tekstiiliin, jolloin tuloksena on tyylikäs, hillitty ja pysyvä merkkaus. Lasermerkkauksessa tekstiilin ylin kerros poltetaan pois, jolloin logosta tulee värisävyltään tekstiiliä vain hieman tummempi tai vaaleampi.

Kudottuja merkkejä voidaan valmistaa erittäin pienillä yksityiskohdilla ja korkealla graafisella tarkkuudella. Kudotut merkit ovat näyttäviä ja niillä saadaan esille erittäin pieniä yksityiskohtia, mm. luettavaa tekstiä vain millimetrin korkuisena.

Useimmiten merkkejä käytetään kaulus- ja pikeepaidoissa, pipoissa ja neuleissa sekä arvokkaammissa tekstiileissä. Lisäksi kudottuja merkkejä voi käyttää esim. ommeltavina niskalappuina, saumamerkkeinä tai koristeena eri paikoissa.

Siirry kauppaan

Brodeeraus

Brodeeraus on menetelmä, jonka avulla haluttu teksti tai logo kirjaillaan eli neulotaan teollisuusompelimossa suoraan tuotteeseen. Merkinnän hyvä laatu ja neuloksen tiheys saavutetaan vain huippuluokkaisten suunnitteluohjelmistojen ja teollisuuskoneiden avulla.

Brodeerausta voidaan käyttää monentyyppisiin vaatteisiin kuten; neuleet, takit, laukut, pipot, lippikset, hupparit ja pike-paidat.

Meillä tehty brodeeraus säilyttää muotonsa ja värinsä, yhtä kauan kuin tekstiili, johon se on tehty.

Lue lisää brodeerauksesta

Vuodesta 2006 lähtien

Tehokasta ja edullista markkinointia