Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse markkinointituote@markkinointituote.fi

Tuotteita myydään ainoastaan Y-tunnuksen omaaville asiakkaille.

Usein kysyttyä

Tilata voit sähköpostitse. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, niin ilmoita tilausta tehdessäsi tuotteiden värit, koot ja määrät sekä painettava teksti tai logo. Pienin toimitettava määrä on 25 kpl/tuote.

Mikäli et ole vielä päättänyt tilauksesi sisältöä tai haluat lisätietoja, niin jätä soittopyyntö. Mietitään yhdessä ratkaisut mikä tuote sopii parhaiten haluamaasi tarkoitukseen ja minkälainen painatus tai brodeeraus on sopiva.

Toimitusaika on noin kolme viikkoa tilauksesta.

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat tunnettujen tavarantoimittajien pitkäaikaisen tuotekehityksen tulosta. Jokainen tuote on testattu ja on ollut markkinoilla useita vuosia. Myös asiakkaat ovat todenneet meillä myynnissä olevat tuotteet ja niiden merkinnät laadukkaiksi ja kestäviksi.

Halutessasi voit tilata mallin ilman merkintää.

Sivuillamme on jokaisesta tuotteesta useampia kuvia ja materiaalitiedot, jotta niistä saisi mahdollisimman hyvän kuvan.

Kaikista tuotteista on saatavilla lisätietoa soittamalla meille.

Käymme tilauksen yksityiskohdat merkintöineen läpi, jotta kaikki tehdään varmasti haluamallasi tavalla. Tilauksen yksityiskohtien varmistuksen jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse tarkistettavaksi, jonka jälkeen siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Voit myös soittaa ja muokata tilauksen sisältöä tai kysyä lisätietoja tuotteista, väreistä, painatuksesta, ennen sen tuotantoon siirtymistä.

Kun tilaamasi tuotteet on merkitty haluamallasi tavalla, niin lähetämme ne ilmoittamaasi osoitteeseen.

Lähetämme tilaamanne tuotteet Matkahuollon tai Postin kuljetuksella. Rahti- ja käsittelykulut ovat heidän hinnastojen mukaiset.

Tuotteita myydään ainoastaan yrityksille tai yhteisöille tukkuerissä.

Tuotteet laskutetaan sähköpostitse toimituksen jälkeen. Emme käytä muita laskutustapoja. Laskutus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.