Se alkaa sinun kanssasi.

Tehdään siitä henkilökohtaista

Saatuasi idean markkinointituotteisin tai yritysvaatetukseen, niin toteutetaan. Me autamme sinua löytämään käyttötarkoitukseesi sopivat mainos-, urheilu- ja työvaatteet, sekä kaikki markkinoinnissa käytettävät myynninedistämistuotteet ja liikelahjat.

Mikäli tarvitset tiettyä merkkiä, mallia tai tuotetta, niin soita meille. Meillä on yhteydet lukuisiin luotettaviin valmistajiin ja tukkuihin, joka mahdollistaa tuotteiden hyvän saatavuuden ja erinomaisen hinta laatu suhteen. Suosituimmat vaatteet ovat kaupan sivuilla nähtävissä.

01

Teemme sen puolestasi

Tiedämme oman roolimme ja vastuumme asiakkaidemme tuotehankintojen onnistumisesta. Tunnemme toimialat ja ymmärrämme alakohtaisia tarpeita, sekä työsuojelun, käytön ja kulutuksen asettamat vaatimukset.

Tarjoamme sinulle tarkoituksiisi sopivat tuotteet.

02

Miksi meiltä ostetaan

Voit rauhassa siirtää huolesi meille ja kertoa mitä haluat. Sinun tehtäväsi ei ole huolehtia laadusta, logoista, merkintätavoista, rahdeista, eikä muustakaan. – Ne ovat meidän töitä. Sinä vain tilaat ne.

Tilauksen johdosta toimitamme sinulle hyviksi todettuja ja eettiset arvot täyttäviä tuotteita, jotka ovat läpäisseet laaduntarkastukset.

03

Meille voi soittaa

Soita meille, niin selvitetään kerralla kaikki. Valitaan parhaiten käyttötarkoituksiisi sopivat tuotteet ja varmistetaan värit, koot, sekä tuotteiden merkinnät ja hinta. Näin saat helpoiten asian hoidettua.

Soita, niin katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto 040 871 5352

Valitse tuotteet ja merkintätapa – Tee tilaus.

Kuvastot ja tuotemerkit