Painatus voidaan tehdä kaikkiin tuotteisiin valitsemalla sopiva painatusmenetelmä tuotteen mukaan.

Lämpösiirtokuvat

Lämpösiirtokuva on on yhteisnimitys kuviolle, tekstille tai muuille vastaavalle graafiselle elementille, joka on painettu erikoispaperille tai -kalvolle ja siirretään lämpöprässin avulla tekstiiliin.

Lämpösiirtokuvia on serigraafisia ja digitaalisia, joita käytetään eri käyttötarkoituksiin.

Serigraafinen lämpösiirtokuva valmistetaan perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Lämpösiirtokuvan painatusmenetelmä valitaan tekstiilin ja tarkoituksen mukaan.

Digitaalinen lämpösiirtokuva tehdään erikoistulostimella, joka tulostaa logon tai tekstin kalvolle. Digitaalisten lämpösiirtokuvien avulla logotuote tai logovaate saadaan painettua tarkoilla monivärisillä yksityiskohdilla.

Takaisin

Painamalla voidaan toteuttaa monenlaisia logoja eri tuotteisiin.

Kauppaan

Lasermerkkaus

Lasermerkkauksessa logo polttokaiverretaan lasersäteen avulla tekstiiliin, jolloin tuloksena on tyylikäs, hillitty ja pysyvä merkkaus. Lasermerkkauksessa tekstiilin ylin kerros poltetaan pois, jolloin logosta tulee värisävyltään tekstiiliä vain hieman tummempi tai vaaleampi.

Lasermerkkausta voidaan käyttää mm. mikrofleeceen, softshelliin, huopaan, farkkukankaaseen ja nahkaan. Lasermerkkauksessa logo ”poltetaan” tekstiiliin, joten se ei sovellu ohuihin tekstiileihin.

Lasermerkkauksen etuja on, että logomerkkaus kestää yhtä kauan kuin tekstiili, johon se on tehty. Kulumisesta pesussa tai käytössä ei tarvitse huolehtia, sillä logo ei muutu miksikään. Lasermerkkauksen jälki eroaa huomattavasti painatuksesta, siirtokuvasta kuin brodeerauksestakin.

Vuodesta 2006 lähtien

Tehokasta ja edullista markkinointia

Vuodesta 2006 lähtien

Vuodesta 2006 lähtien