Painatus voidaan tehdä kaikkiin tuotteisiin valitsemalla sopiva painatusmenetelmä tuotteen mukaan.

Lämpösiirtokuvat

Lämpösiirtokuva on on yhteisnimitys kuviolle, tekstille tai muuille vastaavalle graafiselle elementille, joka on painettu erikoispaperille tai -kalvolle ja siirretään lämpöprässin avulla tekstiiliin.

Lämpösiirtokuvia on serigraafisia ja digitaalisia, joita käytetään eri käyttötarkoituksiin.

Serigraafinen lämpösiirtokuva valmistetaan perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Lämpösiirtokuvan painatusmenetelmä valitaan tekstiilin ja tarkoituksen mukaan.

Digitaalinen lämpösiirtokuva tehdään erikoistulostimella, joka tulostaa logon tai tekstin kalvolle. Digitaalisten lämpösiirtokuvien avulla logotuote tai logovaate saadaan painettua tarkoilla monivärisillä yksityiskohdilla.

Takaisin

Painamalla voidaan toteuttaa monenlaisia logoja eri tuotteisiin.

Kauppaan

Lasermerkkaus

Lasermerkkauksessa logo polttokaiverretaan lasersäteen avulla tekstiiliin, jolloin tuloksena on tyylikäs, hillitty ja pysyvä merkkaus. Lasermerkkauksessa tekstiilin ylin kerros poltetaan pois, jolloin logosta tulee värisävyltään tekstiiliä vain hieman tummempi tai vaaleampi.

Lasermerkkausta voidaan käyttää mm. mikrofleeceen, softshelliin, huopaan, farkkukankaaseen ja nahkaan. Lasermerkkauksessa logo ”poltetaan” tekstiiliin, joten se ei sovellu ohuihin tekstiileihin.

Lasermerkkauksen etuja on, että logomerkkaus kestää yhtä kauan kuin tekstiili, johon se on tehty. Kulumisesta pesussa tai käytössä ei tarvitse huolehtia, sillä logo ei muutu miksikään. Lasermerkkauksen jälki eroaa huomattavasti painatuksesta, siirtokuvasta kuin brodeerauksestakin.

Sublimaatiopainatus

Sublimaatiopainatuksessa voidaan painaa värikkäitä kuvioita, kuvia tai tekstejä materiaaleihin, joiden huokoset avautuvat lämmössä. Sublimaatiopainatus toimii parhaiten polyesteri- tai polyesteripitoisille materiaaleille, koska sublimaatiomuste ei tartu muihin materiaaleihin, kuten esimerkiksi puuvillaan.Tekniikka käyttää erityistä mustetta, joka muuttuu kaasuksi korkeassa lämpötilassa ja kiinnittyy materiaalin kuituihin. Lopputulos on kestävä ja näyttävä painatus ilman näkyviä reunuksia.

Tampopainatus

Tampopainatus on painatustekniikka, joka mahdollistaa kuvien, tekstien ja muiden graafisten elementtien siirtämisen tuotteen pinnalle. Tämä menetelmä käyttää erityistä silikotyynyä, joka toimii väliaineena musteen ja tuotteen välillä.

Tampopainatus on suosittu menetelmä erityisesti silloin, kun tuotteen pinta on epätasainen tai sen muoto ei ole tasainen. Silloin perinteiset painomenetelmät, kuten silkkipainatus, eivät välttämättä ole sopivia tuotteeseen. Tampopainatuksen avulla voidaan saavuttaa tarkkoja ja yksityiskohtaisia tuloksia erilaisille materiaaleille ja muodoille.

Vuodesta 2006 lähtien

Tehokasta ja edullista markkinointia

Vuodesta 2006 lähtien

Vuodesta 2006 lähtien