Päivittäinen vaatetus kannattaa muuttaa tehokkaaksi markkinointivälineeksi, jonka avulla saat lisää asiakkaita ja liikevaihtoa. Se onnistuu vaivattomasti tilaamalla painatuksen kestäviä työ- ja mainosasuja.

Oma ja henkilökunnan vaatetus kannattaa laittaa tekemää taustatyötä. Näin saa vaivattomasti koko henkilökunnan vaatetuksen avulla pysyvää mainostusta. Se luo myös yhtenäisen yrityskuvan ja -hengen, sekä tekee henkilöstön tyytyväiseksi heidän saadessaan hyvälaatuiset vaatteet päivittäiseen käyttöönsä.

Mainosvaatteita on hyvä antaa lahjaksi myös asiakkaille. Se sitouttaa asiakkaita ja lisää heidän tyytyväisyyttään ja tietenkin pitää yrityksesi nimen näkyvillä. Henkilökunnalle ja asiakkaille voi antaa logotuotteita ja liikelahjoja eri tapahtumien yhteydessä sekä vuodenaikojen mukaan. Koko vuoden tarve on parasta miettiä eli mitä tuotteita antaa ja keille. Meiltä saat hankittua kaikkiin eri käyttötarkoitukseen sopivat laadukkaat ja kestävät tuotteet, oli kohderyhmä tai tarve mikä tahansa.

Markkinointituotteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen

Kun on tarve uuden yrityksen tai tuotenimen lanseerauksesta, palveluiden mainostamisesta, seminaareista tai messuista tai pysyvästä esillä olosta päivittäin, niin jokaiseen tarkoitukseen ja tilanteeseen löytyy sopiva promotuote.

Usein kyse on henkilökunnan yhtenäisestä vaatetuksesta, asiakkaille annettavista liikelahjoista, päivittäiseen käyttöön ja lahjaksi sopivista tuotteista, kuten kesä- ja talvikauden tuotteet, joululahjat, astiat, ruokailuvälineet….. jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva liikelahja ykslöitynä, painettuna tai brodeerattuna. Taustalla on kyseisiin tarkoituksiin tarkkaan mietitty tuote, josta vastaanottaja saa todellista hyötyä ja iloa. Sitä kautta mainostaja saa hyvää julkisuutta. Liikelahjat, mainosvaatteet, yritysvaatetus, asusteet ja promotuotteet ovat saajalla ja antajalle miellyttävää markkinointia.

Siirry kauppaan