Useilla päivittäisessä käytössä olevilla tuotteilla voidaan rakentaa yrityskuvaa, jos niistä tehdään markkinointituotteita. Käyttötuotteet muuttuvat markkinointituotteiksi, kun niihin yksilöidään yrityksesi nimi, logo tai haluamasi iskulause. Joskus pelkät värit riittävät luomaan yhtenäisen yrityskuvan, joiden avulla yritys tulee tunnetuksi.

Käyttötuotteet kannattaa muuttaa markkinointituotteiksi, joiden avulla saat lisää liikevaihtoa. Se vaatii vain sopivien markkinointivälineiden valinnan, joita haluat käyttää markkinoinnissa ja niiden yksilöinnin yrityksesi nimellä, iskulauseella tai yhteystiedoilla.

Päivittäin työssä, harrastuksissa ja kodeissa käytetään useita tuotteita, joiden avulla saat toteutettua markkinointia. Mieti minkälaiset tuotteet olisivat sopivia sinun tarkoituksiisi ja miten tavoitat niiden avulla asiakkaasi. Meiltä löytyy eri tarkoituksiin sopivia käyttötuotteita, jotka sopivat markkinointiin. Painetaan tai brodeerataan niihin yrityksesi nimi tai logo, niin ne muuttuvat markkinointituotteiksi. Näin yrityksesi saadaan näkymään pysyvästi haluamillasi kohderyhmillä.

Yksinkertaisinta on aloittaa markkinointi omassa käytössä olevista tuotteista. Yleisin tapa on yhtenäinen yritysvaatetus, jonka lisäksi kannattaa muuttaa käyttötuotteet palvelemaan markkinointia, kuten esimerkiksi kahvikupit, juomapullot, paidat, takit, päähineet ja pyyheliinat. Se tuo automaattisesti yrityksellesi lisää asiakkaita ja liikevaihtoa.