Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yhtiö on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

Vuonna 1990 Seattlea ei vielä tunnettu maailman grunge-pääkaupunkina eikä myöskään lukuisten menestyksekkäiden internet-yritysten, kuten amazon.com, keskuksena. Ilmassa oli kuitenkin jotain erityistä, joka enteili tulevaa: kaupungin ilmapiiri ja elämäntyyli olivat ainutlaatuiset.Tuona vuonna perustimme Cutter & Buck -tuotemerkin, joka on osa Seattlen menestystarinaa ja vaikuttanut osaltaan ”Pacific Northwest”-elämäntyylin leviämiseen ympäri maailmaa.

Pacific Northwest eli Yhdysvaltojen luoteisrannikko on aina ollut Cutter & Buckin koti. Tämä alati muuttuvista ääoloista tunnettu alue on täynnä kontrasteja: hyökyaaltoja ja jylhää rannikkoa, moderneja kaupunkeja ja koskematonta erämaata, ympäristötietoisuutta ja yrittäjähenkeä, perinteisiä arvoja ja edistyksellisiä ideoita. Cutter & Buck on ympäröivän maiseman ja elämäntyylin muovaama — joustava, rento, itsenäinen, uraauurtava.